Hijman Glas-Geveldag groot succes

Hijman Glas en Geveldag - Waspak“Onze Glas-Geveldag op 9 juni was een groot succes. Meer dan 60 klanten bezochten deze dag voor glas- en gevelspecialisten”, blikt het team van Hijman Schoonmaakartikelen uit Amsterdam terug. Zeven partners van Hijman presenteerde de nieuwste producten en oplossingen op het gebied van glasreiniging en gevelonderhoud.

Veel aandacht was er voor de nieuwe NLite One stelen en het HydroPower systeem van Unger. Daarnaast was een van de favorieten de ergonomische oplossing voor telebewassing en gevelreiniging: Waspak. Bedenker Fred de Ridder van De Ridder Cleaners uit Hoorn wist de bezoekers met gemak te enthousiasmeren voor dit bijzondere systeem, dat 50% minder belasting betekent bij telebewassing. Ook de andere partners van de Glas-Geveldag – CCP International, Dibo, All Risk, Kimberly Clark en Doornbos Equipment – wisten de bezoekers aan te trekken.

“Al met al een zeer geslaagde Glas-Geveldag, die zeker voor herhaling vatbaar is”, volgens Roland Wink, algemeen directeur van Hijman Schoonmaakartikelen.

 

×