Herman Busch benoemd tot algemeen directeur Hago Zorg

Per 1 augustus is Herman Busch formeel benoemd tot algemeen directeur van Hago Zorg. Sinds 15 september 2017 is Herman in dienst als operationeel directeur bij dit bedrijf, waarvan de laatste maanden als algemeen directeur ad interim. Herman heeft ruime kennis en ervaring binnen de zorg.

Herman Busch: “Met het managementteam ga ik bouwen aan de strategie van Hago Zorg. Onze nieuwe missie is: ‘Wij brengen positieve impact op ieder mens in de zorg!’. Om hier verder invulling aan te geven hebben wij een impactprogramma ontwikkeld, waarin medewerkers, opdrachtgevers, patiënten, cliënten en bewoners centraal staan.”

Over Positieve impact op ieder mens in de zorg
Hago Zorg gelooft dat een schone, opgeruimde omgeving bijdraagt aan het welzijn van patiënten, cliënten of bewoners in een zorgomgeving. Maar dat alleen is niet genoeg. Het bedrijf wil positieve impact brengen op ieder mens in de zorg. En dat doet ze door persoonlijke aandacht, maatwerk dienstverlening, real-time inzicht, duurzame inzetbaarheid en continuïteit, VIP medewerkers (Vakmanschap, Interactie, Plezier), zorg- en logistieke ondersteuning en een duurzame samenwerking. Hago Zorg gelooft in partnerschap waar samen invulling wordt gegeven aan kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en waarbij de wensen en behoeften van de klant, de patiënten, de cliënten en/of de bewoners het uitgangspunt zijn.

Over Hago Zorg
Hago Zorg is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf met vijftig jaar ervaring in schoonmaakdienstverlening in de gezondheidszorg en ruim 3400 medewerkers in dienst. Het bedrijf is expert op het gebied van (medische) schoonmaak en services ‘rondom het bed’ bij meer dan honderdzestig zorgorganisaties, zoals ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen en organisaties in de geestelijke gezondheids- en gehandicaptenzorg. Kwaliteit, innovatie en gastvrijheid staan bij Hago Zorg hoog in het vaandel.  Hago Zorg maakt deel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening, personeelsdiensten en zorg-ondersteunende diensten.