Helmut Hermans sales executive Benelux bij Buzil

Op 1 maart is Helmut Hermans als sales executive Benelux in dienst getreden van BUZIL. Hermans (58) heeft ruim 30 jaar ervaring in de facilitaire wereld en gaat zich op eindgebruikers en op (nieuwe) businesspartners richten.

Met de komst van Helmut Hermans is een versterking gerealiseerd voor het BUZIL Benelux-team onder leiding van Han Edelijn, BUZIL sales manager Benelux.

“We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking”, reageert Han Edelijn. “Helmut heeft een zeer groot aantal jaren ervaring in de facilitaire wereld en heeft een prachtige C.V. met onder meer Kärcher, Diversey en Ecolab/Smulders.”

Over Buzil
Al meer dan 100 jaar is Buzil de innovatieve partner voor perfecte reinheid. Meer dan 140 specialisten onder één dak, export naar meer dan 35 landen en een sterke wereldwijde vertegenwoordiging: Buzil behoort tot de internationale trendsetters en marktleiders op het gebied van moderne reinigings-, onderhouds-, hygiëneproducten. Met de slogan Veilig Perfect Schoon vat Buzil indringend samen waar het bedrijf en zijn merkproducten voor staan.