19 april 2015

Heijmans, Ericsson en CSU partners in smart building

Heijmans, Ericsson en CSU gaan de komende periode de krachten bundelen in hun visie op ‘smart building’-concepten. Specifiek richten zij zich met de inzet van hun technologie, kennis en ervaring op het efficiënter inrichten van duurzaam gebouwbeheer, waarmee een onder meer slimmere schoonmaakinrichting wordt gerealiseerd. De drie partijen tekenden daarvoor op 14 april een overeenkomst.

Met deze ondertekening is het startschot gegeven voor een gezamenlijk eerste project, met als doel schonere werkplekken te realiseren. Heijmans richt zich daarbij vooral op het gebruik van het gebouw, Ericsson op de technische mogelijkheden en connectiviteit en CSU op praktische schoonmaakkennis. Het doelmatig inzetten van deze expertise moet leiden tot een beter inzicht in het gebruik van een gebouw, waarop schoonmaakacties efficiënter kunnen worden ingericht. 

Op de foto v.l.n.r. John van Hoof (directievoorzitter CSU), Rolf Abbringh (directievoorzitter Heijmans Utiliteit) en Marcel Damen (directeur GCH en M&A van Ericsson).

 

Deel dit artikel

Ook interessant: