18 juni 2015

Hectas en Eurocontrol zijn ready for take off

Hectas en Eurocontrol zijn ready for take off Ready for take off; onder dit motto sluiten Eurocontrol – Upper Area Control Centre Maastricht en Hectas Facility Services een samenwerkingsovereenkomst voor de uitvoering van het schoonmaakonderhoud op de locatie Maastricht-Airport.

Na een intensief offerte traject voor de gunning van de schoonmaakdienstverlening heeft Eurocontrol maart dit jaar de keuze gemaakt om deze aan Hectas Facility Services te gunnen. Hectas Facility Services verzorgt vanaf 1 juni, voor de komende drie jaar, het dagelijkse schoonmaakonderhoud, de glasbewassing en de levering van sanitaire supplies. Met de keuze van Hectas als partner maakt Eurocontrol een nieuwe start met als doel een verdere professionalisering en verduurzaming van de schoonmaakdiensten. De werkzaamheden voor Eurocontrol worden gecoördineerd vanuit het Hectas regiokantoor te Eindhoven.

Op de foto v.l.n.r.: Sander Nievergeld – manager Facilities Services Eurocontrol/Yask, Albert Lamberigts – head MUAC Facility Eurocontrol, Ank Kempees – rayonleider Hectas, Corine Kerens – contractmanager Facilities Services Eurocontrol/Yask, Johan Baetsen, regiomanager Zuid-Nederland van Hectas, en Harry de Waal, operationeel manager Hectas.

Deel dit artikel

Ook interessant: