28 september 2016

Heath & Care: Wecoline presenteert zorgprofessionals Clean ’n Easy

Tijdens de eerste editie van vakbeurs Health & Care in Gent – van woensdag 28 tot vrijdag 30 september – laat Wecoline bezoekers kennismaken met haar nieuwe Clean ’n Easy Superior Single Use-assortiment. Health&Care is een samensmelting van Expo 60 Plus en Healthcare Brussel. De 300 exposanten verwachten dat zo’n 6000 professionals uit de zorgsector de beurs bezoeken.

Dit voorjaar, op de ISSA/INTERCLEAN 2016, introduceerde Wecoline met succes de nieuwe Clean ‘n Easy Superior Single Use-producten aan de schoonmaaksector. Health & Care is een perfecte gelegenheid om ook de zorgsector te laten kennismaken en te testen met het hoogwaardige assortiment.

Daarnaast brengt Wecoline ook de Twister diamant vloerpads onder de aandacht. Op de stand zijn onder andere demonstraties van vloerreiniging met alleen water en een presentatie van de nieuwste Twister vloerpads.

Gratis toegangskaart
Vraag een gratis toegangskaart aan en laat u inspireren en informeren over noviteiten in de zorg. Toegang is uitsluitend voor zorgprofessionals en is gratis mits voorregistratie op uitnodiging. Zonder uitnodiging bedraagt een entreekaart per dag € 50,00.

Gratis demobox
Breng een bezoek aan de Wecoline stand in hal 3, standnummer 3123 en ontvang een gratis demobox Clean ’n Easy Single Use producten. Ervaar zelf de kwaliteit, de functionaliteit en het gemak. Schoon en hygiënisch in een handomdraai.

Deel dit artikel

Ook interessant: