Hazet partner van nieuw Fixed&Easy concept Kimberly-Clark

Totaalleverancier Hazet is verheugd te vermelden dat zij door Kimberly-Clark Professional officieel is erkend als dienstverlener van het nieuwe concept Fixed&Easy. Fixed&Easy is een programma voor alle logistieke werkzaamheden voor de toiletruimtes uit handen te nemen. Voor een vast bedrag (per medewerker) worden alle dispensers en gebruiksartikelen aangeboden. Met Hazet als faciliterende groothandel wordt de voorraad geleverd en beheerd tot in de voorraadkast.

Om als officiële partner van Fixed&Easy erkend te worden en om het bijbehorende certificaat te ontvangen, heeft Kimberly-Clark Professional voorwaarden gesteld aan administratie, levering, voorraadbeheer, servicelevel en eigendomsvoorbehoud. Hazet voldoet aan alle voorwaarden voor de kwalificatie als Fixed&Easy-partner.

Een grote toegevoegde waarde is dat deze samenwerking kansen biedt op diverse gebieden. Het versoepelt het proces van administratie tot levering en vergemakkelijkt het aankoopproces voor bedrijven of hun relaties. “Voor het samenstellen van uw complete washroompakket volgens het Fixed&Easy concept zijn we u graag van dienst”, biedt Hazet tot slot van haar bericht aan.

Op de foto de overhandiging Fixed&Easy certificaat met (links) Jeroen Neijmeijer (Key Account Manager Cleaning & Hygiene Kimberly-Clark Professional en Wanda van ’t Veer, commercieel directeur van Hazet.