18 februari 2016

Hazet introduceert nieuwe slogan Zorgt voor zekerheid

De igefa-groep zet samen met haar Europese partners een volgende stap in de ontzorging van de klant. “De slogan Zorgt voor zekerheid nemen we gezamenlijk op in alle marketingactiviteiten om klanten te benadrukken dat we hen geheel kunnen ontzorgen met onze oplossingen”, aldus meldt het nieuwsbericht.

Als Nederlandse vertegenwoordiger van de igefa-groep heeft Hazet voor een groot deel een gezamenlijke huisstijl. Samen met de groep is besloten om de slogan Hygiëne en veiligheid voor professionals te wijzigen naar een slogan dat past in de nieuwe visie die igefa sinds kort heeft gehanteerd.

Duurzaam en schoon
Onze visie zorgt ervoor dat klanten de zekerheid hebben om kosten te kunnen besparen, waardoor de werkprocessen worden geoptimaliseerd op een duurzame wijze. “We geven invulling aan deze strategie door een breed assortiment te voeren en door de verkoop met milieuvriendelijke producten te stimuleren. Wie op onze branchegerichte aanpak vertrouwt, profiteert van specialistische kennis en service waardoor de inkoop sneller, eenvoudiger en voordeliger wordt. Voor u biedt dit niet alleen het voordeel dat u één aanspreekpunt heeft, maar ook een volledige ontzorging.”

Gefaseerde implementatie
De implementatie van de nieuwe slogan wordt gefaseerd doorgevoerd. Hoewel de in het oog springende elementen direct worden vernieuwd, wordt de oude slogan te zijner tijd aangepast. “Zo voeren we de verandering (kosten)efficiënt door en geven we u de gelegenheid, indien relevant, om gefaseerd mee te veranderen”, concludeert Hazet.

Bekijk hier de video die een impressie geeft van de Hazet-boodschap https://www.youtube.com/watch?v=9Tn0h8vSh0c

Over Hazet
Hazet is een totaalleverancier met een uitgebreid en divers assortiment. Wij zorgen ervoor dat onze klanten kosten kunnen besparen, waardoor de werkprocessen worden geoptimaliseerd op een duurzame wijze. Als one-stop-shop groothandel op de Nederlandse markt maken wij deel uit van een groot internationaal netwerk. Wij zijn partner van igefa en INPACS en kunnen hierdoor grenzeloze en betrouwbare kwaliteit aanbieden.

Deel dit artikel

Ook interessant: