26 november 2015

Hans Hensbergen: manager business development EW Facility Services

Op 16 november is Hans Hensbergen bij EW Facility Services gestart als manager business development. EW Facility Services ziet innovatie, beleving en kwaliteit als belangrijke drijfveren binnen haar multi-service facilitaire dienstverlening. De beleving van de eindgebruiker is de belangrijkste drijfveer waarop de ‘hospitality specialist’ zijn of haar werkzaamheden in de hotel-, kantoren-, leisure- en zorgbranche baseert.

Vanuit deze visie is EW Facility Services continu bezig met de doorontwikkeling van haar dienstverlening. Dit zowel binnen haar huidige dienstenpakket als bij de ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten. Om hierbij voorop te blijven lopen, heeft EW Facility Services Hans Hensbergen als manager business development aangetrokken.

Hans Hensbergen heeft jarenlange ervaring in verschillende commerciële- en management functies binnen de facilitaire branche. Hans Hensbergen: “Hospitality is de rode draad in mijn leven en werk en bepaalt als basis mijn visie op dienstverlening. Het uitgangspunt is altijd maximale belevingswaarde toevoegen afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers, de mensen die er werken en de gasten die er verblijven. Met veel plezier heb ik deze visie bij diverse bedrijven en organisaties mogen implementeren, doorontwikkelen en verankeren. Stap voor stap omdat ik vind dat het iedere dag beter kan. Ik ben ervan overtuigd dat medewerkers en gasten, bij een juist afgestemde en uitgevoerde hospitality dienstverlening, met meer plezier werken of ergens verblijven. Dat zie, voel en ervaar je…altijd! EW Facility Service is het bedrijf dat dit begrijpt, consequent naar handelt en geborgd heeft in haar denken, uitvoeren en ontwikkelen. En meer… Voor mij de drive naar de next step in the experience of hospitality!”

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: