Hago, Yask, Hago Next, Returnity en NNOF op Facility for Future

schoonmaakjournaal-hago-yask-hago-next-returnity-nnof-facility-for-futureFounding partners van Facility for Future Hago en Yask zijn samen met Hago Next, Returnity en NNOF aanwezig op het nieuwe inspirerende vakevent voor de FM-branche, van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 januari in de Brabanthallen in Den Bosch. Samen met de bezoeker gaan de bedrijven drie dagen actief aan de slag met de vraag: wat krijgt u in de toekomst op uw bord?

De beste ideeën ontstaan vaak aan de keukentafel. Tijdens Facility For Future passeren dan ook letterlijk aan tafel vragen en kansen live de revue met een prikkelend programma van workshops, visuele tekensessies, methodiekproeverijen, comedy snacks en creatieve kennisbattles. En kunnen bezoekers aanschuiven om op verhaal te komen of om verhaal te doen. Of gewoon om bij te kletsen met vakgenoten. In die setting verwelkomen Hago, Yask, Hago Next, Returnity en NNOF de bezoeker dan ook graag tezamen met vakgenoten en experts van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 januari in de Brabanthallen in Den Bosch

Programma
Een sneak preview van het programma dat bij ons op stand B4 tijdens Facility for Future ter tafel komt.

Woensdag 18 januari – Mens maakt het verschil
Technologie en kostendruk ten spijt, de belangrijkste factor in facilitaire dienstverlening is de mens. De schoonmaker, de beveiliger, de dame van het buffet. Maar ook de mensen voor wie ze werken: de eindklant. Zowel de dienstverleners als de (eind)klanten zitten midden in een grote transitie die te maken heeft met technologie en kostendruk. Onder leiding van Annette van Waning, head of CRS Vebego International, staan we stil bij Sharing workforce, Mens & Technologie en Eindgebruiker centraal.

Donderdag 19 januari – Sharing Economy
Delen is vermenigvuldigen. Het zorgt voor een duurzame toekomst. We zitten inmiddels midden in de transitie en beginnen de effecten ervan te merken. We kopen samen en duurzaam in, er ontstaan nieuwe verdienmodellen en zelfs nieuw werk. Een groeimarkt volop in beweging! Wilco van Rooijen, gevierde avonturier, pakt samen met Frank Dobbelsteijn, directeur Returnity, het podium. Duurzaam inkopen, Nieuw werk door afval en Nieuwe verdienmodellen komen voorbij.

Beide dagen kan de bezoeker aanschuiven bij een van de proeverijen werkmethodieken, zoals Design Thinking en Trendmatching. Verandering van perspectief laat de wereld er ineens heel anders uitzien. En wat doet dat met de eigen werkpraktijk? Yask’s eigen Trendmatcher neemt de bezoeker hierin mee.

Vrijdag 20 januari – Lerende organisatie
Geen slijtend, maar lerend werk. Geen afval, maar grondstof. Hoe bouwen we in de facilitaire branche mensen en organisaties die mee kunnen blijven gaan. Van organisatie naar product as a service en van projectmanagent naar agile… Hoe gaat dat in de praktijk? Roy Ploum, innovator en directeur Hago Next, leidt de bezoekers van Agile werken en Digitaliseren van dienstverlening naar Lean innoveren.

In de middag krijgt de toekomst de vloer! Studenten en young professionals gaan een battle aan met de vragen, die onze bezoekers in de toekomst op hun bord krijgen. Hoe lost de nieuwe generatie professionals dit op? Bezoekers kunnen dit live beleven én mee stemmen voor de beste oplossing.

“Schuif aan tafel voor een prikkelend programma van workshops, visuele kennis- en tekensessies, methodiekproeverijen, comedy snacks en creatieve kennisbattles.”

Facility for Future 2017: ontdekken, ontmoeten, verbinden
Door de opkomst van nieuwe technologieën en de voortdurende vraag naar innovatieve oplossingen verandert het vakgebied van facility management. FMN heeft samen met vooraanstaande spelers in het vakgebied het initiatief genomen voor het nieuwe event: Facility for Future, een hoogwaardig facilitair evenement van, voor, door en met het vakgebied.

Facility for Future 2017 biedt een vernieuwend inhoudelijk programma in de theaters en aansprekende keynote-speakers van binnen en buiten het werkveld. Er is een dagelijks topseminar, een laagdrempelige en thematisch ingerichte beursvloer, belevingspleinen en diverse exposities op het gebied van innovatie, gebouwbeheer en het productieve kantoor.

Meer informatie: www.facilityforfuture.nl

 

 

 

×