23 december 2015

Hago nieuwe hoofdsponsor wielerevenement Limburgs Mooiste

Op 21 december bezegelden schoonmaakbedrijf Hago en de organisatie van wielerevenement Limburgs Mooiste hun kersverse samenwerking. Vanaf 2016 is Hago trots hoofdsponsor van dit sportieve evenement. De contractondertekening vond plaats in de week van Serious Request, waar Hago’s moederorganisatie Vebego hoofdpartner van is. Om die reden organiseerde Hago ter viering van de ondertekening en samenwerking een lunch in het Vebego Pop-uphuis dat tegenover het Glazen Huis in Heerlen staat. 

Regiodirecteur van Hago Raoul Braeken over het sponsorschap: “Deze sponsorovereenkomst past perfect bij ons. Want Limburgs Mooiste verbindt. Op de fiets komen wielerliefhebbers samen uit alle lagen van de samenleving. Iedereen is gelijk, iedereen is liefhebber en iedereen heeft één doel: met plezier de eindstreep halen. Uitgangspunten die wij ook na streven in onze organisatie en de manier waarop wij onze dienstverlening inrichten. Iedere schakel in de keten van dienstverlening én in de samenleving is van even groot belang, van schoonmaker tot directeur. En plezier in het werk is het hoogste goed. Dat schoonmaken eigenlijk ook topsport is, wij als werkgever veel aandacht besteden aan gezondheid én dat het startschot sinds vorig jaar wordt gegeven in het centrum van Heerlen (waar onze roots liggen) maken Limburgs Mooiste tot hét evenement waar wij ons graag aan verbinden.”

Veiling eerste sponsorshirt
Nachtburgemeester van Heerlen, Lex Nelissen, zette tijdens de lunch een geanimeerde discussie op over de samenwerking en wielrennen in Zuid-Limburg. Een van de tafelgasten was profwielrenner en Limburger Rob Ruijgh. Hij signeerde ook het eerste officiële wielershirt van Hago Limburgs Mooiste. Dit shirt werd uiteindelijk voor een bedrag van € 325,00 en samen met andere leuke items geveild. En – vanzelfsprekend – kwam de opbrengst van deze veiling ten goede aan Serious Request.

Over Hago
Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot één van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 4.700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 146,5 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: