Hago Next winnaar Kroon op het Werk 2018

Van de elf bedrijven die door de selectieprocedure zijn gekomen, zat Hago Next bij de laatste vier genomineerde bedrijven voor de Kroon op het Werk Prijs. Al erg trots op deze nominatie is Hago Next op 25 september verkozen tot dé winnaar!

De Kroon op het Werk Prijs is bestemd voor organisaties die zich positief onderscheiden in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van werknemers. Integrale aandacht voor het thema is bij duurzame inzetbaarheid van belang. Naast integrale aandacht zijn ook innovatieve en inspirerende aanpakken en gedrevenheid belangrijke onderscheidende criteria.

De Kroon op het Werk prijs is een initiatief van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI). Tijdens het Vitality Expert Event hoorde Hago Next dat zij de winnaar is!

Op de foto het trotse Hago Next-team!

Over Hago Next
Het kon anders in de schoonmaakbranche. En daarom doet Hago Next het anders. We bedenken hoe we het werk makkelijker en leuker kunnen maken. Iedere dag weer. Met twee innovaties per kwartaal heeft Hago Next inmiddels schoonmakers een gezicht gegeven; opdrachtgevers complete transparantie en eindgebruikers een schone, prettige en gastvrije (werk)omgeving. De schoonmaker bepaalt zelf hoe het weer schoon wordt, geholpen door de nieuwste technologie en gestimuleerd door coaches. We werken met een schoonmaakmodel dat uitgaat van de waarden en wensen van alle betrokken partijen. En niet alleen omdat we harde garanties af willen geven, maar omdat we dat willen! Schoonmaak met oog voor mens en maatschappij.