2 juli 2015

Hago huisvest hoofdkantoor in Tribes Eindhoven

Het hoofdkantoor van Hago verhuist van Waalre naar het Flight Forum in Eindhoven in het eerste kantoor van Tribes, een nieuw mobile office concept. Een beweging die past bij de ontwikkelingen van Hago. Want als koploper in de markt is de organisatie niet alleen continu in beweging, het kan vanaf 1 juli ook een prachtig dienstenaanbod een podium geven in deze Tribes. Het is een plek waar medewerkers kunnen ontmoeten, verbinden en een werkplek krijgen die flexibel inspeelt op de behoeften. 

Zien is beleven
“Het hoofdkantoor van Hago was al geruime tijd gevestigd in Waalre. We begonnen daar uit ons jasje te groeien. Al oriënterend op nieuwe huisvestingsmogelijkheden zijn wij in contact gekomen met het vernieuwende officeconcept Tribes. Een samenwerking is tot stand gekomen, met enerzijds een werkplek die past bij onze groei en ontwikkeling, en anderzijds een mogelijkheid om onze dienstverlening een podium te geven,” vertelt Arjan van den Maagdenberg, financieel directeur van Hago. “We creëren in Eindhoven een waar experience center, waar opdrachtgevers en prospects de dienstverlening van Hago en Yask aan den lijve kunnen ondervinden, beleven en ervaren.”

Hago Next en Yask geven samen met Tribes invulling aan gastvrijheid in het nieuwe hoofdkantoor van Hago. Van een warme ontvangst tot het verzorgen van lunches en vergaderingen, tot schoonmaakdienstverlening. Diensten die in de toekomst verder uitgebreid zullen worden om de medewerker te voorzien van het gemak en de luxe van ‘uit’, met de warmte en het gevoel van thuis. Een totaalbeleving voor iedere medewerker die werkzaam is bij Tribes.

Een plek die past
“De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van de verhuizing van Waalre naar Eindhoven. We verwelkomen vandaag onze medewerkers in een prachtige, nieuwe omgeving. Een omgeving die bij ons past.”, vervolgt Arjan van den Maagdenberg. “Het is een plek waar we ons thuis voelen, en waar we prettig kunnen werken. Voorzien van alle faciliteiten die het werk gemakkelijker maken. In een ruimte die uitnodigt tot ontmoeting en verbinding, met opdrachtgevers én elkaar. Want hier testen we nieuwe ideeën en concepten en tonen we producten en diensten waarmee we onze opdrachtgevers nog beter mee van dienst zijn.” Hago blijft klanten ook vanuit de regio bedienen vanuit de bestaande regiokantoren. Herhuisvesting van enkele regiokantoren is later dit jaar gepland.

Beleef het mee
Klanten en relaties worden deze week digitaal en per post op de hoogte gebracht van de nieuwe adresgegevens. Hago nodigt hen in het najaar uit om een bezoek te brengen aan het bruisende Tribes.

Deel dit artikel

Ook interessant: