Hago en CIZ slaan handen ineen voor kwaliteit en zorg

Hago - Hago en CIZ slaan handen ineenVanaf 1 juni verzorgt Hago de schoonmaakdiensten voor CIZ (Centrum indicatiestelling zorg). Er wordt een  samenwerkingsperiode van twee jaar met mogelijk nog twee extra optiejaren ingezet. Hago gaat bij dit contract maar liefst 9000m2,  dat verdeeld is over vijf kantoorpanden over het gehele land, aan schoonmaakactiviteiten verzorgen.

CIZ beoordeelt onafhankelijk of dat burgers recht hebben op zorg via de Wet langdurige zorg. Het centrale uitgangspunt van CIZ is altijd de mens; ze handelen uiterst zorgvuldig maar daarnaast ook inlevend. Daarbij hebben Hago en CIZ een goede match, de vakspecialist staat bij Hago centraal. Er wordt geïnvesteerd in opleidingen en de schoonmakers hebben een prominente rol bij het coördineren van een opdracht.

Meer dan schoonmaak
Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden gaat Hago ook zorgdragen voor de glasbewassing en het aanleveren van de sanitaire voorzieningen voor de kantoorpanden van CIZ. Deze panden liggen verdeeld door het land. CIZ heeft panden in Utrecht (hoofdkantoor), Zwolle, Nijmegen, Amsterdam en Rotterdam.

Naar hoger level
Waarom CIZ voor Hago heeft gekozen? Bob van Dixhoorn, facilitair manager bij CIZ “Hago scoorde maximaal op kwaliteit en gaf daarbij de juiste prijs. Wij verrichten ons werk zorgvuldig en verwachten dit ook van een samenwerkende partij. Hago liet zien onze uitdagingen te begrijpen en kwam met passende oplossingen die perfect aansloten bij onze gedachtes!”

Rob Janse, commercieel manager bij Hago vult Bob aan: “We zijn blij CIZ in ons klantenbestand te mogen verwelkomen. Met vijf kantoorpanden en maar liefst 9000m2 aan ruimte kunnen we laten zien waar we goed in zijn. Schoonmaken is ons specialisme, maar wij denken verder dan dat. We werken proactief en kunnen de klant ook op facilitaire vraagstukken bijstaan. Dit brengt onze samenwerking naar een hoger level”.

Verschillende specialisten
Vanaf 1 juni staan er iedere dag Hago verschillende specialisten klaar om de locaties van CIZ te voorzien van schoonmaakwerkzaamheden. Zij gaan vanuit hun eigen specialisme en ervaring het Hago visitekaartje afleveren. Kwaliteit, dat is waar Hago voor staat. Op naar een mooie samenwerking!

Over Hago
Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot een van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 11.700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 350 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag. Hago maakt onderdeel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is in schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten.