19 mei 2015

Hago-directeur Ruud Danklof zwaait 1 juli af

“Na veel mooie jaren bij Vebego, waarvan ruim zes jaar als directeur van de Hago-bedrijven, zal ik het stokje overdragen aan een nieuwe algemeen directeur van Hago Nederland”, kondigt Ruud Danklof aan. Danklof maakt hierin een eigen keuze om een nieuwe uitdaging aan te kunnen gaan. 

Ruud Danklof werkt meer dan vijftien jaar voor Vebego. Via de functies van operationeel manager en directeur Regio Zuid werd hij in 2009 benoemd tot algemeen directeur van Hago Nederland. Danklof blikt terug op deze Hago-periode: “De afgelopen jaren hebben we samen veel mooie dingen mogen bereiken en delen. Met velen heb ik bijzondere momenten meegemaakt en een waardevolle relatie opgebouwd.” Onder zijn leiding groeide Hago uit tot  het grootste schoonmaakbedrijf in Nederland.

Danklof ervaart deze fase voor de Hago-organisatie als een goed overdrachtsmoment. Over zijn eigen toekomst zegt hij: “Het is nu een goed moment om invulling te geven aan mijn persoonlijke drijfveren. Vandaar dat ik de keuze maak voor een nieuwe uitdaging; een stap met een nieuwe horizon in een werkomgeving, waarbij ik ook persoonlijk weer dichter bij klanten, relaties en de operatie sta.”

Op 1 juli zwaait Danklof officieel als directeur van de Hago-bedrijven af. Hierna blijft hij deels beschikbaar voor ondersteuning en een goede overdracht.  De voorbereidingen voor de invulling van deze functie zijn inmiddels in volle gang.

Deel dit artikel

Ook interessant: