4 september 2015

Guus Ploeger nieuwe salesmanager Militex

Guus Ploeger gaat op 14 september aan de slag als sales manager bij Militex, sinds 1948 de Nederlandse producent van private label reinigings- en onderhoudsproducten. Militex is onder meer bekend van het leveren van innovatief maatwerk, probiotische reinigers en vele veilige producten zonder waarschuwingsteken.

Guus Ploeger zal zich in zijn nieuwe functie richten op het adviseren en ondersteunen van bestaande relaties bij alle vragen over reinigings- en onderhoudsproducten. Daarnaast is hij mede verantwoordelijk voor de verdere groei van Militex in de Benelux, waarbij de inzet van nieuwe producten in diverse marktsectoren een belangrijke rol zal innemen.

Ploeger: “Sinds 1993 werk ik bij producenten en groothandels in de schoonmaakbranche. De laatste acht jaar heb ik met veel plezier en enthousiasme bij Deb-STOKO gewerkt. Ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe stap met nog meer uitdaging en verantwoordelijkheid. Mijn nieuwe functie sluit perfect aan bij mijn wens om te werken aan langetermijnrelaties. Mede door de vakkennis en het grote productaanbod van Militex kan ik de bestaande en nieuwe klanten voorzien van maatwerk oplossingen en gericht advies.”

Fred Homburg, algemeen directeur van Militex, voegt toe: “We hoorden in de markt dat de kwaliteiten van Guus aan de klantkant zeer goed aangeschreven staan. De functie van sales manager is Guus op het lijf geschreven: hij is communicatief, sociaal, een doorpakker en heeft in de praktijk bewezen goed naar de wensen van zijn klanten te kunnen luisteren en deze te vertalen in mogelijkheden en oplossingen. Precies de man die wij zochten.”

Deel dit artikel

Ook interessant: