Groveko op Schoonmaak Vakdagen: samenwerking voor vernieuwing

Op dinsdag 25 en woensdag 26 september vinden de Schoonmaak Vakdagen plaats in de Expo in Houten. Een van de exposanten is schoonmaakgroothandel Groveko. Tijdens het vakevent voor de schoonmaakgilde tonen producenten, leveranciers, opleiders en beroepsverenigingen hun nieuwste technieken en innovaties. Groveko zoekt de samenwerking met topleveranciers als Vermop, Kärcher, MotorScrubber en Kimberly-Clark Professional op om vernieuwing te brengen. 

Welke meerwaarde heeft Schoonmaak Vakdagen voor uw bedrijf? En waarom neemt uw bedrijf juist aan dit vakevenement deel?
“Groveko wil zichtbaar zijn voor professionals uit de schoonmaakbranche. Dit doen we mede door onze lokale aanwezigheid verspreid over Nederland, en door aan evenementen zoals deze mee te doen. We zijn volop in ontwikkeling en dat willen wij door middel van innovatie laten zien op de Schoonmaak Vakdagen. Daarnaast vinden we het belangrijk om dit nieuwe initiatief te ondersteunen omdat het evenement zich specifiek richt op de schoonmaakbranche. Wij vinden het waardevol om mensen te spreken die actief zijn op de werkvloer. Op basis van o.a. deze kennis en een zeer divers assortiment kunnen wij onze relaties voorzien van een advies op maat.”

Welk nieuws of recent gelanceerd product, dienst of concept toont u op de Schoonmaak Vakdagen?
“We zijn voor de Schoonmaak Vakdagen de samenwerking aangegaan met onze top leveranciers Vermop, Kärcher, MotorScrubber en Kimberly-Clark Professional. Samen gaan we vernieuwing brengen. Groveko gaat bijvoorbeeld met Kimberly-Clark Professional het nieuwe, unieke Fixed&Easy-concept presenteren. Met dit concept zijn er geen zorgen meer om de toiletruimtes. Denk hierbij aan het hebben van inzicht in kosten, het uit handen nemen van bestellingen en voorraadbeheer. Hoe dit in de praktijk werkt en wat we nog meer presenteren, laten we graag zien op 25 en 26 september.”

Hoe bereikt u uw (potentiële relaties) of nodigt u hen uit? En waar vindt men uw bedrijf op de Schoonmaak Vakdagen?
“De aankomende weken kunnen de relaties van Groveko een uitnodiging verwachten via een direct mail. Op social media en de Groveko website zal onze deelname ook niet te missen zijn. Voor wie vernieuwing aanspreekt: kom naar stand nummer 18, ook voor een informatiegesprek met een van onze specialisten.”

Waarom mogen de schoonmaakprofessionals van Nederland de Schoonmaak Vakdagen op 25 en 26 september niet missen?
“Het lijkt ons een uitgelezen kans om met elkaar kennis te maken. Deze laten wij in elk geval niet liggen. We hopen dat de schoonmaakprofessionals dat ook niet doen. Breng een bezoek aan stand nummer 18 van Groveko en mis in elk geval de goodiebag niet.”

Wilt u de Schoonmaak Vakdagen én stand 18 van Groveko bezoeken? Verzilver uw gratis toegangskaart via deze link.