28 januari 2016

Grafisch Lyceum Rotterdam tekent voor schoonmaak door Dolmans

Met ingang van 1 januari verzorgt Dolmans Facilitaire Diensten het schoonmaakonderhoud op de locaties van het Grafisch Lyceum in Rotterdam. De schoonmaakwerkzaamheden worden inspanningsgericht uitgevoerd, aangevuld met een servicekracht die overdag inzetbaar is voor vaste taken en ad-hoc activiteiten.

Dolmans werd via een aanbestedingstraject, begeleid door InkoopMeesters, geselecteerd als de partij met de Economisch Meest Voordelige Inschrijving. Het Grafisch Lyceum beoogt met deze aanbesteding een duurzame samenwerking aan te gaan met een schoonmaakdienstverlener, die de onderwijsprocessen binnen de gebouwen van het Grafisch Lyceum Rotterdam optimaal faciliteert. Bij realisatie van de overeengekomen kwaliteitseisen, voorziet de afgesloten overeenkomst in een langdurige samenwerking tussen beide partijen.

Optimaal faciliteren
Ronald Boesjes, commercieel directeur van Dolmans: “Natuurlijk zijn we erg trots dat we deze mooie opdracht aan onze portefeuille in regio Rotterdam mogen toevoegen. Vanaf de start van de implementatie van de opdracht verloopt het contact en de afstemming met het Grafisch Lyceum zeer soepel en open. We kijken dan ook uit naar een langdurige samenwerking, waarbij we met onze ruime ervaring in de onderwijsbranche de onderwijsprocessen van het Grafisch Lyceum optimaal kunnen faciliteren.”

Over het Grafisch Lyceum
Het Grafisch Lyceum Rotterdam verzorgt voortgezet onderwijs (mvo en vmbo) op het gebied van media, design en technologie. Het Grafisch Lyceum heeft een voortdurende ambitie om kwalitatief en innovatief beroepsonderwijs te verzorgen voor studenten, bedrijven en zelfstandige professionals in de creative industry.

Op de foto van links naar rechts: Steven Savelkoul (rayonmanager Dolmans), Bas Eijkelenkamp (commercieel manager Dolmans), Ronald Boesjes (commercieel directeur Dolmans), Miranda Schuurmans (operationeel manager Dolmans), Karel Rook (rayonmanager Dolmans), Bert de Bruin (facilitair manager a.i. Grafisch Lyceum Rotterdam) en Ronald van Beelen (inkoper Grafisch Lyceum Rotterdam)

Meer informatie: http://www.glr.nl/ en www.dolmans.com

Deel dit artikel

Ook interessant: