Gom collega’s Bouw & Infra Park pakken Team van het Jaar titel

Op 3 juni is het Team van het Jaar verkozen. Dit jaar werden de Gom-collega’s bij Bouw & Infra Park uit Harderwijk gehuldigd als het beste schoonmaakteam van 2016. De verkiezing Team van het jaar is een jaarlijks terugkerende verkiezing bij Gom (onderdeel van Facilicom). Klanten van Gom werden voor de tweede keer op rij gevraagd om een team voor te dragen. Dat leverde circa 50 nominaties op.

Gom team van het jaar 2016

Het team van Bouw & Infra Park, een bedrijvencampus en congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en daaraan verwante branches mag zichzelf de terechte winnaar van de titel noemen. Een prachtige en welverdiende prestatie. De onderlinge samenwerking binnen de ploeg -die zich beweegt tussen zeer uiteenlopende opdrachtgevers- is uniek te noemen. Eigenschappen als de klant centraal stellen, dienstverlenendheid, flexibiliteit en oog voor je werk kenmerken de ploeg”, vertelt Ad van Poppel, directeur kwaliteitszorg van Gom namens de jury.

Elk jaar sterker
Naast Bouw & Infra Park waren ook andere teams in de race voor de felbegeerde titel: team Woonstad, team Carlson Wagonlit Travel (CWT), OK-team Deventer Ziekenhuis, team gemeente Vlaardingen en team DKG Services. “Klantgerichtheid, flexibiliteit en proactiviteit zijn eigenschappen die bij elk team wel genoemd werden. Klanten waren allen zeer betrokken en deden hun best om hun eigen nominatie kracht bij te zetten. Ze vormen het onderscheidende vermogen van Gom als schoonmaakbedrijf en zij laten de organisatie van de opdrachtgever écht stralen! Kortom teams om trots op te zijn”, licht Ad toe.

Over Gom
Gom maakt bedrijfsruimten als kantoren, scholen, retaillocaties en luchthavens schoon. Gom richt zich met de hospitality-tak op omgevingen waar gastbeleving een extra grote rol speelt, als hotels, vakantieparken, musea en congrescentra. Ook neemt Gom de specialistische reiniging ter hand in de sectoren Food en Gezondheidszorg, de dieptereiniging van grootkeukens en sanitair, bouw- en inhuisoplevering, industriereiniging en glas- & gevelreiniging. Gom biedt zijn diensten aan door heel Nederland met 8500 schoonmakers en 14 vestigingen en is sinds de oprichting van Facilicom Services Group in 1966 onderdeel van het bedrijf.