15 december 2015

Glazenwassers van Rietbroek brengen ouderen groene kerstgroet

Ouderen een kerstgroet brengen: het kan bijna als traditie worden gezien. Want net als de voorgaande twee jaren heeft een team glazenwassers van Rietbroek uit Rijswijk zich op 12 december weer ingezet voor een groene kerstgroet. Acht stoere glazenwassers maakten voor en met bewoners van WoonZorgPark Swaenesteyn kerststukjes en deelden 120 kerststerren uit.

“Het geeft ons team glazenwassers, maar ook ons als directie heel veel voldoening”, blikt Peter Rietbroek terug. Voor het derde achtereenvolgende jaar stak een groep glazenwassers hun handen uit de mouwen om samen met bewoners kerststukjes te maken. “Alle takken en versierselen voor de kerststukjes, maar ook 120 kerststerren hebben wij wederom gesponsord. Echt, dit is zo dankbaar om te doen.”

Voor zorgorganisatie Swaenesteyn verzorgt Rietbroek de glasbewassing van alle locaties van Saffier De Residentiegroep in Escamp, Loosduinen, Scheveningen en Benoordenhout. De twee partijen werken hierin al jaren samen. “De blije verrassing onder de bewoners is echt hartverwarmend en is dus voor ons alle reden om met acht man weer mee te doen aan deze kerstactie. We hebben ervoor gezorgd dat iedereen een mooi kerststukje of -ster in zijn woning heeft.”

Over Swaenesteyn
WoonZorgPark Swaenesteyn is onderdeel van Saffier de Residentiegroep, een vernieuwende zorgorganisatie waar welzijn van de cliënt voorop staat. Mensen zichzelf kunnen laten zijn en blijven is de missie van Saffier de Residentiegroep. De groep heeft grote kennis over en ervaring in specifieke gebieden, zoals het syndroom van Korsakov, revalidatie en terminale zorg.

Over Rietbroek
Rietbroek heeft sinds 1991 ervaring in glasbewassing, gevelonderhoud en glasrenovatie. De pijlers van de dienstverlener zijn nog altijd dezelfde als die destijds aan de basis stonden: een familiebedrijf met praktijkkennis en met een sterk accent op klantgerichtheid. Naamgevers Peter en Rob Rietbroek bouwden hun glazenwassersbedrijf uit tot een allround dienstverlener. Een team van 55 toegewijde en vakkundige medewerkers zetten zich dagelijks in voor hun toppositie in de markt.

Deel dit artikel

Ook interessant: