15 oktober 2015

Gezonde en fitte samenwerking Rockstar Lifestyle en Blinck Schoon

Rockstar Lifestyle is een gymprogramma dat sport, fit zijn en een gezonde levensstijl samenvoegt en aan Amsterdammers aanbiedt, die sportief en bewust in het leven willen staan. Daar hoort een schone omgeving bij en daarvoor is Blinck Schoon gecontracteerd.

De populariteit van Rockstart Lifestyle is de laatste twee jaar gegroeid en daar hoort een nieuwe gym bij, waar de sporters kunnen trainen maar ook samen kunnen komen om te kletsen en te genieten van gezonde voeding en drankjes. Logisch dat bij een gezond lichaam en een gezonde geest ook een schone omgeving hoort. En daar kunnen de schoonmakers van Blinck nu net bij helpen!

Van start
Afgelopen week zijn de eerste lessen in de nieuwe gym van Rockstar aan de Rustenburgerstraat in hartje Amsterdam begonnen en ook Blinck is gestart. In de eerste instantie is begonnen met het gebouw schoon opleveren na de verbouwing en vanaf 13 oktober ook met de dagelijkse schoonmaak. Vijf dagen zullen de schoonmakers van Blinck 2 uur per dag zorgen dat gym, kleedkamers, douches en alle overige ruimtes schoon zijn.

Visie
Rockstar Lifestyle: “De sleutel tot een energiek leven, vol zelfvertrouwen en veerkracht, ligt in de balans tussen gezonde voeding, fysieke beweging en mentale weerbaarheid”. De trainingen van Rockstar zijn er op gericht om jou uit je comfort zone te halen. Daar behaal je namelijk winst. Deze trainingen combineren zij met een strakke begeleiding op het gebied van voeding en een gezonde geest. Voeding is absoluut dé basis voor een vitaal lichaam en gezonde geest. Het gezegde ‘lekker in je vel zitten’ komt niet uit de lucht gevallen. Hoe jij je geestelijk voelt, is direct verbonden met de gezondheid van je lichaam. Voel jij je goed, dan straal je dat uit met positiviteit, zelfverzekerdheid en veerkracht .

Dit sluit aan bij de visie van schoonmaakbedrijf Blinck. “Ook wij zijn sporters die ervan overtuigd zijn dat een gezonde levensstijl waarbij je lichaam, voeding en geest combineert de basis is voor een lang en gelukkig leven. Wij willen dit ook graag uitstralen en overbrengen aan onze medewerkers en klanten en zijn daarom extra blij met Rockstar Lifestyle als klant. Want niet alleen je eigen lichaam en geest moeten sterk zijn maar ook samen staan we sterk”, aldus Anton Vinck van Blinck Schoon.

Deel dit artikel

Ook interessant: