3 september 2015

Gerritjan Bakker versterkt verkoopteam Hazet

Hazet verwelkomt geambieerde binnendienstmedewerker: Gerritjan Bakker. Hij begon zijn carrière bij Bunzl en werkte vijftien jaar op de afdeling Guest Supplies in een gecombineerde in- en verkoopfunctie. Daarnaast is Gerritjan de laatste zeven jaar werkzaam geweest als Sales Advisor visuele communicatie bij de internationaal opererende groothandelsgroep Antalis.  

Gerritjan Bakker: “Met deze nieuwe uitdaging kan ik mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan goed toepassen. Bij Antalis heb ik nauw samengewerkt met Patrick Schuit, de nieuwe hoofd Verkoop Binnendienst bij Hazet. Binnen het verkoopteam van Hazet hoop ik persoonlijk een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan de ambities en doelstellingen binnen het bedrijf en de diverse afdelingen, waar nodig, te ondersteunen. De diversiteit aan werkzaamheden maakt dat ik een bijzonder goed gevoel heb over deze baan en toekomst.”

Over Hazet
Hazet is een totaalleverancier van producten en oplossingen voor hygiëne en veiligheid. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan centraal in onze dienstverlening. Als partner van igefa en INPACS bieden we u via een groot netwerk grenzeloze en betrouwbare kwaliteit.

Deel dit artikel

Ook interessant: