3 juni 2015

Gemeente Renkum gunt schoonmaak aan Permar

MasterKey heeft de aanbesteding begeleid, waarbij Gemeente Renkum de schoonmaakdienstverlening heeft gegund aan Permar. Gemeente Renkum wil hiermee invulling geven aan de maatschappelijke ontwikkeling om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen. Zo wordt actief invulling gegeven aan de nieuwe wet- en regelgeving door de zogenoemde Participatiewet.

Met de nieuwe overeenkomst gaat Permar naast groenvoorziening nu ook de schoonmaakdiensten uitvoeren. Belangrijke afwegingen voor de Gemeente waren, naast het sociale aspect, dat de prijs marktconform moest zijn en dat er een goed plan en heldere afspraken aan ten grondslag liggen. Kwaliteit van dienstverlening is een belangrijke factor geweest in de besluitvorming. MasterKey heeft de Gemeente geadviseerd over de procedure, de afwegingen en de vertaling naar de schoonmaakdienstverlening.

Over Permar
Permar voert de Wet sociale werkvoorziening uit voor de gemeenten Ede, Wageningen, Scherpenzeel, Barneveld en Renkum. Permar vindt inzet en verdere ontwikkeling van medewerkers belangrijk als onderdeel van hun missie ‘Personen marketing”.

Permar biedt een breed pakket aan diensten zoals schoonmaak, catering, groenvoorziening, inpak- en logistieke werkzaamheden en is werkzaam voor gemeenten, woningcorporaties, ziekenhuizen en zorginstellingen, supermarkten en bij het bedrijfsleven. Medewerkers worden ingezet op allerlei niveaus, afhankelijk van hun mogelijkheden en capaciteiten.

Over MasterKey
MasterKey is al ruim 20 jaar een van de gerenommeerde adviesbureaus in de facilitaire adviesmarkt. MasterKey ondersteunt opdrachtgevers met facilitaire vraagstukken van strategisch tot operationeel niveau. We adviseren opdrachtgevers over professioneel en gastvrij facilitair management en dragen daarnaast actief bij aan verdere professionalisering van de branche. MasterKey heeft uitgebreide ervaring met o.a. schoonmaak, catering, groenvoorziening, automaten, afval en receptie: alles wat nodig is om bij te dragen aan een fijne (werk)plek.

Deel dit artikel

Ook interessant: