10 maart 2015

Gemeente Dalfsen en Zwartewaterland bereiken doelen met Atir en Nivo Noord

Atir heeft in een succesvolle samenwerking de Europese aanbesteding mogen begeleiden voor de schoonmaakdienstverlening van de gemeenten Dalfsen en Zwartewaterland. Afke Schokker heeft namens Atir de belangen behartigd voor de beide Gemeenten. Op 19 februari werd het nieuwe contract met Nivo Noord getekend. 

De opdrachtgevers willen een langdurig contract met de focus op kwaliteit en solide partnership. Het samenwerken en elkaar versterken past ook uitstekend bij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag, die door beide gemeenten wordt onderschreven. Door in het contract relevante Kwaliteit Prestatie Indicatoren af te spreken, is het contract goed beheersbaar en optioneel tot 7 optiejaren te verlengen.

Gemeenten Dalfsen en Zwartewaterland hebben met de aanbesteding de door hen gestelde doelen bereikt. Voor Nivo Noord zijn alle voorwaarden aanwezig om een mooi resultaat neer te zetten.

Op de foto van links naar rechts:
Henry van der Woude (Gemeente Dalfsen), Afke Schokker (Atir), Tiny Rintjema (Nivo Noord), Wim Heerink (Gemeente Dalfsen) en Annette van der Meulen (Nivo Noord). Foto: Paul Scholten, Gemeente Dalfsen

 

Deel dit artikel

Ook interessant: