1 december 2015

G. van Alem nieuwe schoonmaakpartner Anna van Rijn College

Het Anna van Rijn College in Nieuwegein besteedt met ingang van 26 oktober het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing uit aan G. van Alem Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten uit Groenekan, bij Utrecht.

Via een aanbestedingstraject ging het Anna van Rijn College op zoek naar een nieuwe schoonmaakpartner. Stefan Faaij van G. van Alem reageert: “Met name de maximale ontzorging die wij bieden en het geven van echte aandacht aan de schoonmaker zijn voor onze opdrachtgever Anna van Rijn College doorslaggevend -geweest.” Hoofd facilitaire ondersteuning Wim van der Nat van het Anna van Rijn College: “We vinden aandacht voor en het welzijn van mensen heel belangrijk. G. van Alem Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten scoorde de meeste punten onder meer op dit gebied.”

Het Anna van Rijn College is een openbare en bijzondere school. Hun visie op onderwijs: samen werken aan zelfstandigheid binnen een veilig en inspirerend schoolklimaat. Kleinschaligheid, gezelligheid, onderwijs op maat en een goede leerlingbegeleiding vindt het college belangrijk. Deze visie matcht goed met de visie van G. van Alem, namelijk: samen schone gebouwen realiseren door ontzorging, proactiviteit en langdurige relaties.

Op de foto v.l.n.r.: Goof  Homburg (hoofd conciërge), Stefan Faaij (operationeel directeur van G. van Alem), Arendina Borreman (salesmanager van G. van Alem) en Wim van der Nat (hoofd facilitaire ondersteuning)

Deel dit artikel

Ook interessant: