3 april 2015

Fysio4Deel en Uniqcare gaan voor collectief inkoopvoordeel

Fysio4Deel en Uniqcare hebben elkaar gevonden in een samenwerking, waarbij het behalen van collectief  inkoopvoordeel voor zo’n 1200 fysiopraktijken centraal staat. Omdat in fysiopraktijken de laatste tijd een toenemende vraag is ontstaan naar hygiëneoplossingen en het compleet ontzorgen van de toilethygiëne door één dienstverlener, is Uniqcare de juiste keuze.  

Peter Kruft van Fysio4Deel over de samenwerking: “Met name door het accent dat Uniqcare legt op het thema handhygiëne in een werkomgeving waar veel handelingen worden verricht, was dit een logische keuze.”

“Door een gratis advies vanuit de WIP-richtlijnen aan de fysiotherapeuten te verstrekken, wordt het mogelijk dat zij  laagdrempelig kennismaken met het verhogen van de handhygiëne binnen de eigen praktijk. Zodoende wordt door hen een actieve bijdrage geleverd aan de reductie van het ziekteverzuim binnen de eigen werkkring alsook onder het eigen personeel. Zo snijdt het mes aan twee kanten”, legt Ernst-Jan van der Graaf, algemeen directeur van Uniqcare, uit. Uniqcare en Fysio4deel verwachten dan ook dat veel fysiotherapeuten gebruik gaan maken van overeenkomst, die afgesloten is voor een periode van een jaar.

Gerelateerd artikel: Uniqcare Integrale Dienstverlening: partnership met rendement

 

Deel dit artikel

Ook interessant: