Fusie Veleye Schoonmaak en Cleaning Professionals

Sinds Cleaning Professional in oktober 2015 het schoonmaakbedrijf Verleye uit Brugge overnam, werkten deze twee  reeds zeer intensief samen. Vanaf januari 2018 vond tussen het moederbedrijf Cleaning Professionals en Verleye een fusie plaats en is de officiële naam vanaf nu Cleaning Professionals.

“In het straatbeeld zal de naam Verleye, weliswaar in combinatie met Cleaning Professionals, zichtbaar blijven. Evenals de medewerkers die dezelfde blijven en het kantoor aan de Hoge Hul in Brugge dat voor deze regio onze uitvalsbasis blijft”, meldt Marco Apers, gedelegeerd bestuurder van Cleaning Profesisonals.

De fusie tussen Veleye schoonmaakbedrijf en Cleaning Professionals zal voor de klant nauwelijks merkbaar zijn. Apers: “Voor hen veranderd het btw-nummer en de naam op de factuur. Verder blijft alles bij het oude. Dezelfde medewerkers aangevuld met een aantal nieuwe collega’s van Cleaning Professionals zullen de diensten waarborgen.

Door de fusie groeit Cleaning Professionals naar een totaal personeelsbestand van ruim 450 medewerkers. Apers tot slot: “In West -Vlaanderen zijn we nu met  150 medewerkers en met vestigingen in Oostende, Wevelgem en Brugge zitten we dus altijd in de buurt van onze klanten en onze medewerkers. We zullen nog beter in staat zijn om onze missie Met glans de beste willen zijn te realiseren.

Voor actuele informatie bezoek www.cleaningprofessionals.be of  www.verleye-schoonmaak.com