28 oktober 2015

Fries Museum pakt samenwerking met Asito weer op

Halverwege dit jaar besloot het Fries Museum, op grond van een goede relatie uit het verleden en de tevredenheid over de kwaliteit van Klus2Fix ’s dienstverlening, de samenwerking met Asito weer aan te gaan. Als totstandkoming hiervan zijn medewerkers van Klus2Fix in juni dit jaar van start gegaan met de werkzaamheden in het museum.

Omdat het museum een fragiele omgeving kent, vraagt dit om een gedegen aanpak. Het Fries Museum gaf aan bij Asito erg tevreden te zijn met de ondersteuning van Klus2Fix. Deirdre Oosterhof: “Wij zijn blij met de ondersteuning van Klus2Fix. Zij helpen ons vaste team op piekmomenten zodat wij met de opening van het nieuwe culturele seizoen weer top tentoonstellingen hebben staan. De mannen zijn zeer vakkundig, werken netjes, zijn betrouwbaar en passen goed in het team. Ze hebben vakwerk geleverd.”

De mannen van Klus2Fix die bij het museum werken, houden zelf ook een voldaan gevoel over aan hun klussen. Voor de expositie ‘Breien’ hebben wij, Stefan Bruinsma en Kees Jan Prummel, ruimte gecreëerd door de oude expositie af te breken. Dit hield in dat de hoge wanden met inzet van steigers en een hoogwerker uit elkaar gehaald diende te worden. Hierdoor kwam er ruimte vrij voor het opbouwen van wandvitrines en zijn de presentatiesokkels door ons verlijmd, geplamuurd en geverfd. De combinatie van onze kennis heeft geresulteerd in een mooie en vakkundige presentatie en enkele dagen voorsprong op de planning. Tevens werd er een beroep op ons gedaan om in de wanden van het pand toegangsluiken te maken zodat er onderhoud gepleegd kon worden aan de branddeuren. Deze werkzaamheden hebben we naar tevredenheid uitgevoerd.”

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: