31 juli 2015

Fortron en Colle starten langdurige landelijke samenwerking

Fortron, specialist in totaal gevelmanagement, gaat een meerjarige samenwerking aan met Collé Rental & Sales voor de landelijke inhuur van hoogwerkers. De hoogwerkers worden ingezet voor onder meer gevelonderhoud en glasbewassing.

Fortron is meer dan 35 jaar specialist in totaal gevelmanagement. Ruim 250 bevlogen gevelspecialisten werken dag in dag uit aan de gevel. Ze wassen ramen, reinigen gevels en voeren klein technisch onderhoud uit. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden maakt Fortron, naast een aantal eigen autohoogwerkers, regelmatig gebruik van andere soorten hoogwerkers zoals schaarhoogwerkers, spiderhoogwerkers en telescoophoogwerkers welke Collé de komende jaren gaat leveren.

In de regio Zuid-Nederland werkt Fortron al jarenlang naar alle tevredenheid samen met Collé Rental & Sales. Dankzij het uitgebreide filialennetwerk en het ruime assortiment op het gebied van hoogwerkers voldoet Collé aan de gestelde eisen op het gebied van service, bereikbaarheid en beschikbaarheid. Ook het feit dat Collé actief bezig is met het thema MVO en hiervoor gecertificeerd is (trede 3 op zowel de MVO-prestatieladder en de CO2-prestatieladder) was een meerwaarde voor het aangaan met de samenwerking. Vebego, waarvan Fortron deel uitmaakt, behoort tot een van de koplopers in  MVO in de schoonmaakbranche.

Petra Boonstra, directeur van Fortron is zeer content met de samenwerking met Collé Rental & Sales. “Met Collé hebben we een partner gevonden die ons op het gebied van hoogwerkers volledig ontzorgt. Daarnaast is Collé een betrouwbare partner die niet alleen met ons meedenkt, maar ook de projecten vooraf bezoekt om zodoende de best passende oplossing te kunnen leveren.“ Naast het leveren van hoogwerkers denkt Collé zeer actief mee om te komen tot innovaties binnen het hoogwerker segment. Zo wordt onder meer gestart met low level acces hoogwerkers die voor kleine werkhoogtes het gebruik van ladders overbodig maken en wordt Fortron actief betrokken bij de ontwikkeling van een hybride autohoogwerker. Eerder was Collé nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Façade brush, die aan een hoogwerker gemonteerd kan worden en gevels snel en makkelijk verticaal wast en reinigt.

Op de foto v.l.n.r. : Rens Gorissen (Collé), Emiel van den Hoogen (Fortron), Frits Collé (Collé), Petra Boonstra (Fortron), Frans Collé (Collé), Raymond Heuts (Collé)

Deel dit artikel

Ook interessant: