Fonville Schoonmaakbedrijven groeit en opent vijfde vestiging

Fonville AssenFonville Schoonmaakbedrijven uit Coevorden heeft een nieuwe vestiging geopend aan de Beilerstraat 24 in Assen. Het is de vijfde vestiging van Fonville in Nederland. De vestiging Assen benadrukt de groeiambitie van de facilitair dienstverlener en het streven een nog betere positie te verwerven in de noordelijke provincies. De nieuwe vestiging is op 14 maart geopend.      

 “Met het openen van deze nieuwe vestiging verankeren we ons nog beter in Noord-Nederland en kunnen we in deze regio onze klanten sneller en efficiënter bedienen. Het brengt onze dienstverlening nog dichter bij onze opdrachtgevers. Bovendien biedt deze locatie ons ook de ruimte voor verdere groei in volumes en activiteiten”, vertelt Marjolein Schras, regiomanager Assen van Fonville Schoonhouden. Ze beklemtoont dat het bedrijf zeer veel waarde hecht aan een sterke lokale betrokkenheid.

De opening van de nieuwe locatie in Assen maakt voor Fonville Schoonmaakbedrijven deel uit van een breder, toekomstgericht groeiprogramma. “Zo zijn we eind 2015 gestart met een nieuwe toekomstvisie, waarbij veel nadruk wordt gelegd op onze identiteit en kernwaarden”, benoemt Henk-Jan Veninga, districtsmanager Fonville Schoonhouden. “Onze mensen maken echt het verschil: Ervaar de FONfeel, de zekerheid van echt schoon. ‘Je voelt het en je ziet het’ , dat is waar wij voor staan.”