11 maart 2015

Fonds van Dolmans Facilitaire Diensten en Terre des Hommes tegen kinderuitbuiting

Dolmans Facilitaire Diensten en stichting Terre des Hommes Nederland zijn een samenwerkingsverband aangegaan op het gebied van schoonmaak en sponsoring. Een contract hiertoe is op 10 maart op het kantoor van Terre des Hommes in Den Haag getekend. Binnen de samenwerking verzorgt Dolmans Facilitaire Diensten het schoonmaakonderhoud van het kantoor van Terre des Hommes en steunt zij Terre des Hommes in de aanpak om wereldwijd kinderuitbuiting te stoppen.

Kinderen en hun omgeving leren over hygiëne speelt bij die aanpak een belangrijke rol. Samen streven Dolmans en Terre des Hommes naar een fijn partnership en een goede samenwerking om kinderuitbuiting tegen te gaan. Gezamenlijk is een fonds opgericht waarmee Dolmans Facilitaire Diensten, Terre des Hommes zal steunen met zijn projecten om kinderuitbuiting te stoppen. Deze steun houdt financiële sponsoring in als ook inzet door eigen medewerkers om bij te dragen aan bewustwording en informatievoorziening over de projecten van Terre des Hommes. De samenwerking is onderdeel van het MVO-beleid: Duurzaam Dolmans.

Bij de contractondertekening waren aanwezig v.l.n.r.: Albert van Wijk (algemeen directeur Dolmans Facilitaire Diensten & Dolmans Facility Management), Esther van der Lelie (manager marketing & communicatie Dolmans Facilitaire Diensten & Dolmans Facility Management), Florian Andriessen (corporate market & foundations Terre des Hommes) en Albert Jaap Santbrink (directeur Terre des Hommes).

Deel dit artikel

Ook interessant: