6 mei 2015

Flying Bytes, Gom, ISS, Groveko en PLS genomineerd voor GSA Innovation Award

De jury van de Golden Service Awards heeft de vijf genomineerden voor de Innovatie Award bekendgemaakt. Uit de 25 aangedragen innovaties is gekozen voor de volgende vijf cases (in alfabetische volgorde): Flying Bytes, realtime aanwezigheidsregistratie met signaleringen; Gom ZorgSupport, samenwerking met Westfriesgasthuis en BeagleBoxx, patiënten kunnen meldingen over schoonmaak doorgeven; Groveko, serie met internet verbonden schrobzuig- en veegzuigmachines; ISS Facility Services, plaatsing sensoren op werkplekken; PLS Europe, de I-wax-methode voor vloeronderhoud.  

De vijf genomineerden krijgen de mogelijkheid op donderdag 21 mei zich met een team van drie personen ten overstaande van de jury te presenteren. Dagvoorzitter dan is Jacco Vonhof, voorzitter van de Vereniging Schoonmaak Research. Daarnaast vertelt Anouska Dillema over de introductie van microvezel in Nederland. Innovatiepromotor Herman Poos geeft een workshop: hoe komt u tot innovatie? Aan het einde van die bijeenkomst (zie ook www.goldenserviceawards.be of .nl) gaat een van de vijf partijen er met de Golden Service Award voor innovatie vandoor.

De genomineerden
Flying Bytes Flying Bytes diende haar realtime aanwezigheidsregistratie met signaleringen in. Dat systeem kent de naam CleanJack. De jury: “Sterk systeem. Eenvoudig en functioneel. Goed onderbouwd.”

Gom ZorgSupport Gom ZorgSupport heeft een case in samenwerking met het Westfriesgasthuis en BeagleBoxx. Gom ZorgSupport heeft sinds maart 2014 QR quality in gebruik. De jury: “Een mooi initiatief. Erg interessant. We zijn onder de indruk van de cocreatie met de klant.”

Groveko Groveko is genomineerd met een in serie met internet verbonden schrobzuig- en veegzuigmachines. “Deze geven locatie, gebruikersgegevens en gebruiksdata door. Daarnaast hebben de machines een storingsanalyse en notificatie via e-mail of sms. De jury: “Dit speelt in op de trend dat machines onderling met elkaar via het internet communiceren. Het is een doordachte combinatie van ideeën.”

ISS Facility Services ISS Facility Services heeft bij een klant die op het nieuwe werken is overgestapt, sensoren geplaatst op de werkplekken. Die tonen of een werkplek beschikbaar is. De jury: “Dit is het samen met een klant samenbrengen van bestaande onderdelen in één nuttig tool.”

PLS Europe PLS Europe heeft bij haar klanten NedTrain, Treinschoon, CSU, ISS, SGA, Novon en Gom Schoonhouden de I-wax-methode voor vloerenonderhoud ingevoerd. De jury: “Dit is een interessante ontwikkeling waar veel partijen profijt van kunnen hebben.”

Programma
De themabijeenkomst en prijsuitreiking van de GSA Innovatie Award wordt gehouden in het Ampt van Nijkerk, Berencamperweg 4, 3861 MC Nijkerk. Het programma begint om 14.30 uur met de ontvangst, en gaat verder om:

15.00 uur: welkom + opening door de dagvoorzitter Jacco Vonhof namens VSR (innovatie)
15.15 uur: spreker uit de markt: Anouska Dillema over de introductie van microvezel in Nederland
15.45 uur: presentatie van vijf Best Practices innovaties (maximaal 15 minuten per case)
17.30 uur: lichte maaltijd
18.30 uur: workshop Innovatie: Herman Poos, innovatiepromotor
18.50 uur: bekendmaking winnaar en uitreiking Award19.00 uur: netwerkborrel

Aanmelden kan via www.goldenserviceawards.be of nl.

Deel dit artikel

Ook interessant: