5 augustus 2015

Filmentertainer Pathé kiest Vendor als partner in duurzame toilethygiëne

Pathé heeft gekozen voor de duurzame toilethygiëne-oplossingen van Vendor. De nummer 1 in filmentertainment zette een tender uit voor het verzorgen van de toilethygiëne bij haar 22 bioscopen. Belangrijkste criteria hierbij waren ontzorging, duurzaamheid, uitstraling en meedenken door de partner. Vendor scoorde het beste en won de tender.

Het feit dat Vendor automaten en dispensers aanbiedt op een wijze die aansluit op de behoefte van de theaters en Vendor serviceverleners optimale toilethygiëne garanderen – zonder dat Pathé er omkijken naar heeft – waren hierbij doorslaggevende factoren. Nico Vertommen, director facility van Pathé licht toe: “Bij Pathé Arnhem en Pathé Haarlem hebben wij een pilot met de toilethygiëne van Vendor gedaan. De uitstraling van de toiletten werd hierdoor verbeterd. De automaten hebben een elegant design en kunnen tegen een stootje. De toiletruimtes roken fris en de voorraadkast werd volgens afspraak – netjes en overzichtelijk – gevuld. Er waren altijd voldoende vulproducten op voorraad. De toiletruimtes zijn vrij van rommel en schoon. Verder zijn de toilethygiëne oplossingen van Vendor duurzaam en werd er pro-actief meegedacht hoe de hygiëne op onze toiletten geoptimaliseerd kon worden.”

Toename tevredenheid toiletbezoekers
Pathé, meer dan film! is de pay-off van Pathé. Vertommen vervolgt: “Pathé wil door optimale filmbeleving en service de nummer 1 in haar branche zijn. Schone, representatieve toiletruimtes die perfect aansluiten bij de wensen van de toiletbezoekers dragen hier aan bij. Tijdens de pilot bleek dat de tevredenheid over de toilethygiëne onder onze gasten steeg. Dit was voor ons een belangrijke voorwaarde om de toilethygiëne oplossingen ook uit te rollen naar de andere locaties.”

Ontzorging en transparantie
Vertommen besluit: “We vinden het prettig dat we – voor wat betreft de toilethygiëne – ontzorgd worden en ons kunnen focussen op onze corebusiness. De service en dienstverlening die Vendor verleent, is in één woord perfect te noemen. De transparantie in de kosten van de verbruiksartikelen is daarnaast een voordeel.”

Over Vendor
Vendor is vanaf 1961 toonaangevend op het gebied van toilethygiëne en actief in meer dan 30 landen. Als specialist biedt Vendor op duurzame en transparante wijze een optimale toilethygiëne voor haar klanten. Een positieve beleving, uitstraling en optimale beschikbaarheid zijn hierbij de belangrijkste kernwaarden waarbij de toiletbezoeker centraal staat. Via een uitgebreid servicenetwerk zorgt Vendor dagelijks voor hoogwaardige en stipte dienstverlening bij vele duizenden klanten. Meer informatie: www.vendor.nl.

Over Pathé
Pathé is met 22 bioscopen en 13 miljoen bezoekers de grootste bioscoopexploitant van Nederland. Er werken 1400 medewerkers bij Pathé Nederland. Pathé maakt deel uit van het Pathé-concern in Frankrijk. Dit moederbedrijf schrijft al meer dan 100 jaar filmgeschiedenis en is uitgegroeid tot één van de belangrijkste Europese spelers in de film- en televisiebranche. Meer informatie: www.pathe.nl.

Deel dit artikel

Ook interessant: