22 april 2015

Fagron en Mommers Schoonmaak continueren samenwerking

Onlangs is het Rotterdamse bedrijf Fagron verhuisd naar een nieuwe locatie. De medewerkers van Mommers Schoonmaak verzorgen sinds mei 1998 de schoonmaak voor Fagron: “We zijn er trots op dat de directie van Fagron ook voor haar nieuwe onderkomen wederom gekozen heeft voor onze dienstverlening.”

Fagron is wereldwijd marktleider en consolidator in de markt van magistrale bereidingen en in 1990 opgericht in Rotterdam door Ger van Jeveren, de huidige CEO van de Fagron Group. Door een succesvolle strategie, die gericht is op het optimaliseren en het innoveren van magistrale bereidingen, is Fagron uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider.

Fagron is actief in 32 landen in Europa, Amerika, Azië, Midden-Oosten, Afrika en de Pacific. De producten van Fagron worden verkocht aan 200.000 klanten in meer dan 60 landen over de hele wereld.

Het familiebedrijf Mommers Schoonmaak is sinds 1949 een vertrouwde naam in de schoonmaakwereld. Ruim 185 gemotiveerde medewerkers steken dagelijks de handen uit de mouwen bij meer dan 200 projecten in Groot-Rotterdam.

Deel dit artikel

Ook interessant: