10 januari 2016

FacilityApps maakt Smart Cleaning in Intelligent Buildings realiteit

Slimme schoonmaak staat al jaren op de verlanglijst van facility management. Dirk Tuip van FacilityApps: “Ondanks dat je steeds vaker initiatieven ziet tot cleaning on demand, denken we dat schoonmaak nog veel slimmer kan.” Op de eerste dag van de Vakbeurs Facilitair zal standhouder FacilityApps (standnummer 1a.066 in hal 1) een partnership ondertekenen met een van de meest veelbelovende startups van Nederland op het gebied van Smart Building.

Dirk Tuip (links op de foto): “Het afwerken van een standaard werkprogramma of doorgeven van taken of werkbonnen voor de dag begint werkt simpelweg niet meer. Niet in een tijd van flexwerken, waarin kantoren vaak 24 per dag open zijn, ‘s avonds laat wordt doorgewerkt en de schoonmaakbehoeften van dag tot dag kunnen verschillen bij facility managers en ook eindgebruikers. En waar klanten live willen zien wat er gebeurd. Daarom zijn we trots dit partnership aan te mogen kondigen, waar we een grote stap kunnen gaan zetten richting Smart Cleaning in Intelligent Buildings.”

Ondertekening woensdag om 12 uur
De ondertekening van de partnership is op woensdag 13 januari, de eerste beursdag, om 12 uur, op standnummer 1a.066, de stand van FacilityApps in hal 1. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om meer te horen over de toekomst van professionele schoonmaak. Meer informatie over de ondertekening is live te volgen via het twitter.com/facilityapps en www.facilityapps.com.

Over FacilityApps
FacilityApps is een start-up gespecialiseerd in Mobile Workforce Management (MWM). Het app-platform versnelt de processen op elke werkvloer, creëert transparantie en verlaagt de operationele kosten. FacilityApps is het begin van de revolutie in MWM voor onder meer de schoonmaak, groenonderhoud, total facility management, bouw en vastgoedonderhoudindustrie.

Deel dit artikel

Ook interessant: