1 september 2015

Facilitaire Vakbeurs zet breder in als Faciliteiten Vakbeurs

De Facilitaire Vakbeurs zal in 2016 op 20 en 21 april verdergaan onder de naam: FACILITEITEN Vakbeurs, Inkoopdagen voor Bedrijfsbenodigdheden. Het motto luidt: Ons werk wordt uw omzet.

Vier nieuwe omgevingen, namelijk Werkplek & Inrichting, Huisvesting & Gebouwbeheer, Veiligheid & Bescherming en Promotie & Communicatie, zullen inkopers van het groot-, midden- en kleinbedrijf prikkelen om de vakbeurs te bezoeken in de RAI Amsterdam. De doelgroep wordt hierdoor zo groot dat direct verkopen en het genereren van nieuwe leads de belangrijkste speerpunten vormen naast kennisdeling.

Organisator en initiatiefnemer Johan Wolters is ervan overtuigd dat het evenement hiermee een goede fundering heeft voor de toekomst. De RAI Amsterdam blijft hiermee de thuislocatie van de FACILITEITEN Vakbeurs. “De Randstad is nou eenmaal het bruisende hart van Nederland voor de behoefte aan bedrijfsbenodigdheden. Niet alleen voor facilitair managers, maar bovenal ook voor de inkopers van groot-, midden-, en kleinbedrijven en (semi-) overheidsinstellingen. Wij zullen nog meer gaan investeren in dataverwerking en het online ticketing-systeem. Daarnaast hebben we de naam van de beurs aangepast met een duidelijke subtitel, waardoor het concept nog breder de inkoopmarkt zal gaan bedienen. Alles draait tegenwoordig om daling van de inkoopkosten, met als gevolg een stijging van het rendement. Die omgeving willen wij creëren in 2016 voor zowel onze exposanten als voor onze bezoekers.”

De FACILITEITEN Vakbeurs, Inkoopdagen voor Bedrijfsbenodigdheden, is gepland op woensdag 20 en donderdag 21 april in de hallen 9 en 10 van de RAI Amsterdam.

Deel dit artikel

Ook interessant: