13 april 2015

Facilicom wint UWV onderscheiding voor meest innovatieve leverancier

Rogier Verbeek, algemeen directeur, heeft namens Facilicom de UIL Award 2015 in ontvangst mogen nemen. De UIL Award is een onderscheiding die wordt toegekend aan UWV’s meest innovatieve leveranciers. Vorig jaar mocht Trigion, een dochteronderneming van Facilicom Services Group, zich ook al kronen tot winnaar van de UIL Award.

De UIL Award wordt uitgereikt aan leveranciers die boven verwachting bijdragen aan het behalen van de financiële taakstelling, aan innovatie en/of aan maatschappelijk ondernemerschap van het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV). 

Als partner van UWV is Facilicom verantwoordelijk voor de catering, schoonmaak, glasbewassing, sanitairvoorziening, groenvoorziening, ongediertebestrijding en een deel van het facility management voor alle locaties in de noordelijke helft van Nederland. Het gaat hierbij om een multiservicescontract waarbij de Facilicom-diensten worden aangestuurd door een facility coördinator van Facilicom Facility Solutions. “De prijs is een enorm compliment aan de collega’s van Facilicom die zich dagelijks inzetten voor de gebouwgebruikers van de ruim 49 UWV-locaties”, vertelt Rogier Verbeek. “Zij maken onze diensten daadwerkelijk zichtbaar en dat wordt dus zeer gewaardeerd. Daar zijn we allemaal bijzonder trots op.”

Deel dit artikel

Ook interessant: