15 september 2015

Excentr reinigingsmachine exclusief voor Cleanfix Benelux

Het nieuwe Nederlands bedrijf Excentr is gestart met de productie en verkoop van de nieuwste Excentr 55-35 reinigingsmachine. En Excentr heeft een exclusieve afspraak gemaakt om de machine in private label te leveren aan Cleanfix Benelux.

Cleanfix Benelux heeft in de Benelux een sterk dealer netwerk. Het gezamenlijke  doel  is om als partners de Excentr machine en methode nog bekender te maken.  Vanaf 1 juli is de machine onder de naam Edgefix XL verkrijgbaar bij Cleanfix. Excentr zal zich in de Benelux markt en daarbuiten bezighouden met de promotie en trainingen van de Excentr-methode. Daarnaast zullen zij specialistische marktsegmenten benaderen.

Binnen het reeds bestaande pakket eenschijfsmachines van Cleanfix  zal de Edgefix XL voor Cleanfix een prachtige aanvulling zijn. Cleanfix zal na de zomervakantie diverse trainingen en demodagen organiseren om de machine en zijn mogelijkheden te tonen. De Excentr methodiek van vloeren bewerken bevat ongelofelijk veel mogelijkheden. Specialistische vloerreinigers kunnen na een gedegen opleiding veel meer aan hun klanten aanbieden. Daarnaast zijn er efficientie stappen te behalen in de meer traditionele methodes. Hierbij is er bijvoorbeeld 20-40% tijdswinst te behalen bij het strippen van watervaste vloeren.

Deel dit artikel

Ook interessant: