13 juli 2015

EW Facility Services en Short Stay Group breiden samenwerking uit

Met de gunning van twee nieuwe concierged boutique apartment hotels van YAYS in Amsterdam breiden EW Facility Services en Short Stay Group hun samenwerking uit.  

Eind 2014 startte de multiservice facilitair dienstverlener EW reeds bij het eveneens nieuw geopende YAYS Bickersgracht Hotel. Per 15 juni voegde zij hier de locatie aan de Oostenburgergracht aan toe, de start bij locatie Zoutkeetsgracht volgt 15 juli. De hotelspecialist is bij de drie locaties verantwoordelijk voor de schoonmaakdienstverlening van de appartementen en algemene ruimtes. 

Onvergetelijke beleving
YAYS werkt volgens het geheel nieuwe concept concierged boutique apartments. Met dit concept richt zij zich op families met kinderen, expats en groepen, die voor een kort verblijf onze hoofdstad bezoeken. Uiteindelijk doel is het bieden van een onvergetelijke beleving, op enkele van de mooiste plekken van Amsterdam. Met de huidige samenwerking als basis voor de gunning, zet EW Facility Services in op een dienstverlening, waarvoor kwaliteit, flexibiliteit en beleving de belangrijkste ingrediënten vormen. Met de toevoeging van de twee nieuwe hotels versterkt EW Facility Services tevens haar positie als marktleider in de Nederlandse hotelschoonmaak.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: