25 januari 2016

Esmée Ficheroux benoemd in raad van bestuur CSU

De raad van commissarissen van CSU benoemt Esmée Ficheroux (47) als lid van de raad van bestuur. De aanstelling per 1 april vindt plaats na een gedegen verkenning door de RvC en de zittende directie. De aandeelhouders en de ondernemingsraad zijn positief over de benoeming.

De raad van bestuur van CSU gaat naast Esmée Ficheroux bestaan uit John van Hoof (voorzitter) en Gertjan van der Hoek (portefeuille operatie). Esmée Ficheroux gaat zich specifiek richten op de portefeuille commercie. Zij volgt Rob Meulendijks op die begin 2015 in dienst trad bij de Van Kaathoven Groep.

Volgens Jacques Teelen, voorzitter van de raad van commissarissen, beschikt Ficheroux over ruime commerciële ervaring in de zakelijke dienstverlening. Esmee Ficheroux: “Ik kijk ernaar uit om in deze mensgerichte organisatie samen te werken aan het uitbouwen van de mooie commerciële en operationele resultaten. Mijn ambitie is om met klantgerichte oplossingen en serviceactiviteiten waarde toe te blijven voegen.”

Esmée Ficheroux werkte vanaf 1992 bij Tempo Team en was er van 2005 tot 2011 commercieel directeur. Sinds 2011 werkte ze bij Yacht als directeur sales- en accountmanagement. En van 2014 tot heden als directeur strategic client solutions. In deze functie binnen de Randstad Groep Nederland was ze verantwoordelijk voor zowel het commerciële beleid en strategie als de klantspecifieke operationele eenheden. Ze leidde de integratie van de  commerciële diensten en activiteiten van de  verschillende professional labels binnen Randstad Groep Nederland. Esmée Ficheroux werd in 2010 verkozen tot Commercieel Directeur van het Jaar door de Sales Management Association (SMA). Sinds 2013 is zij bestuurslid van SMA.

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: