Equipe Zorgbedrijven Eindhoven en Uniqcare sluiten raamovereenkomst

Uniqcare - Equipe“Met het afsluiten van de raamovereenkomst is het de verwachting, dat steeds meer onderdelen van Equipe Zorgbedrijven gebruik gaan maken van de veelzijdige diensten van Uniqcare. Zodoende kan een belangrijke bijdrage geleverd worden aan de handhygiëne in onze klinieken”, aldus Jos Groenen van Equipe Zorgbedrijven Eindhoven.

Equipe Zorgbedrijven is toonaangevend in het landschap van zelfstandige behandelcentra in Nederland. Onder de merknamen Velthuis Kliniek, Xpert Clinic en Helder Kliniek maken dagelijks honderden mensen gebruik van het uitgebreide zorgaanbod. Van cosmetische behandelingen, proctologie , flebologie en liesbreukbehandelingen tot gespecialiseerde hand- en polszorg. Voor specialistische zorgbehoefte is Equipe Zorgbedrijven het juiste adres voor verzekerde en onverzekerde zorg.

Uniqcare is onder andere specialist in handhygiëne-oplossingen. Omdat Uniqcare veel aandacht besteedt aan het optimaliseren van hygiëne in de werk- en klantomgeving, en hierin tracht voorop te lopen in de markt, heeft Equipe haar gekozen als hygiënepartner. Want juist in een omgeving waar met uiterste precisie medische zorg wordt toegepast, mag niets aan het toeval worden overgelaten.