25 november 2015

Enes zet met schrobzuiger van Kärcher in op vereiste hygiëne

Enes, import- en exportbedrijf voor groenten en fruit, investeerde zopas in de aankoop van een zitschrob-/zuigmachine type B150 van Kärcher. Mede-eigenaars Ercument Saka en Huseyin Culdur gingen daarvoor te rade bij stadgenoot Kärcher Center Venlo.

Het schoonhouden van een productie- of opslagruimte voor voedingsmiddelen is een absolute vereiste. Dat geldt ook voor Enes, onderneming in Venlo waar dagelijks dagverse producten worden verhandeld. De grote hoeveelheden groenten en fruit voor levering aan exporteurs, horecaondernemers en supermarktketens, komen – rechtstreeks uit het land van herkomst –  eerst in het magazijn van ENF terecht. Niet alleen zijn er up-to-date laad-, los- en koelfaciliteiten, dankzij de nieuwe Kärcher B150 zitschrob-/zuigmachine blijft de infrastructuur ook optimaal schoon.

Ercument Saka: “Onze keuze viel op Kärcher omwille van de gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en de reinigingsprestaties van de machine. De prijs en de uitstraling van een kwaliteitsmerk als Kärcher ten slotte gaven de doorslag.” “Enes BV is gekend om zijn kwaliteit en snelle orderverwerking”, aldus Marcus Busch, account manager professional bij Kärcher Center Venlo. “Daar passen de kwaliteit en flexibiliteit van reinigingsspecialist Kärcher perfect bij.”

 Op de foto: Marcus Busch, account manager bij Kärcher Center Venlo (links) en Ercument Saka, mede-eigenaar Enes, bij de overhandiging van de nieuwe Kärcher B150 zitschrob-/zuigmachine.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: