Ellen Hessels van Diversey Care is Stagiair van het Jaar

Ellen Hessels - Diversey - Stagiair van het Jaar 2016De schoonmaaksector wordt weleens verweten met een imagoprobleem te kampen. Een mooi tegenbeeld komt van de Stagiair van het Jaar-verkiezing. Een onderdeel van dagvandestagiair.nl, een initiatief van Studentenbureau, die de rol van de stagiair en stagebedrijven benadrukt. Voor deze verkiezing werd zowel de trade marketing stagiair Ellen Hessels van Diversey Care tot de finalisten van de Stagiair van het Jaar verkiezing gevoegd, als dat het bedrijf tot de finale is doorgedrongen van de verkiezing voor het Stagebedrijf voor het Jaar. Ellen ging er met de prestigieuze titel vandoor.

Ellen heeft zich binnen enkele maanden ontwikkeld als deel van het team en laat duidelijk haar stempel achter op het marketingconcept door haar positieve, initiatiefrijke en zelfstandige aanpak. Diversey Care wordt geroemd om de ondersteuning en begeleiding die het bedrijf verleend om stagiaires te faciliteren.

Bij Sealed Air Diversey Care wordt structureel met stagiaires gewerkt. De wisselwerking van student en het bedrijf leiden tot een duidelijke win-winsituatie. De stagiair krijgt een kijkje in de werking van een internationaal bedrijf en krijgt een schat aan ervaring. Het bedrijf geniet van de inzichten die de stagiair brengt en natuurlijk een paar extra handen en hersenen.

Op 20 mei, de Dag van de Stagiair, werden de winnaars gekroond; voor 50% bepaald door de aandacht en waardering die op social media wordt gedeeld met de finalist, en 50% door een vakjury. Via deze link leest u waarom Ellen heeft gewonnen en zich Stagiair van het Jaar mag noemen.

Over Sealed Air
Sealed Air Corporation bouwt aan een wereld die beter voelt, smaakt en werkt. In 2012 heeft het bedrijf een omzet gegenereerd van circa $7.8 miljard door onze klanten te helpen met het bereiken van hun MVO doelstellingen ten aanzien van hedendaags grootste sociale en milieutechnische uitdagingen. Onze portfolio van wereldwijd bekende merken, waaronder het Cryovac® voedsel verpakkingsoplossingen, het Bubble Wrap® merk beschermende verpakking en Diversey™ reinigings- en hygiëneoplossingen, zorgt voor een veiligere voedselketen met minder afval, beschermt waardevolle goederen overal ter wereld, en verbetert de gezondheid door schonere omgevingen. Sealed Air heeft circa 24.000 medewerkers die klanten dienen in 175 landen.