14 april 2015

Efteling en CSU verlengen succesvolle samenwerking om hospitalitykennis

De Efteling en CSU hebben het contract verlengd voor het schoonmaakonderhoud van het Efteling Hotel en vakantiepark Efteling Bosrijk. De zesjarige samenwerking is met vier jaar verlengd. CSU’s schoonmaakkwaliteit en hospitalitykennis zijn voor de Efteling beweegredenen om het partnership te continueren.

De Efteling is het toonbeeld van beleving. Ook wat gastgericht schoonmaken betreft, wordt de lat hoog gelegd. De medewerkers van CSU bezitten het Efteling-DNA en staan door hun houding en communicatie al jaren garant voor een hoge gasttevredenheid. De komende jaren investeren CSU en de Efteling verder in de schoonmaakkwaliteit en het gastgericht schoonmaken. Zo ontwikkelen zij hospitality-opleidingen, waarmee houding en gedrag van de medewerkers een gevoel van gastvrijheid creëren. Ook een nieuwe gezamenlijke kledinglijn gaat zorgen voor een nog uniformere, gastvrije uitstraling.

Op de foto v.l.n.r. William Koppers, projectmanager CSU; Maurice van Meulebrouck, districtsmanager CSU Leisure Services, Michael Kayen , senior inkoper Efteling, Ward Kolman, businessunit directeur CSU,  Fons Jurgens, voorzitter raad van bestuur Efteling, en Gerrie Muurmans, manager Facilitaire zaken Efteling

Deel dit artikel

Ook interessant: