1 juni 2016

ECMR Award voor Kärcher Belux

In 2015 nam Kärcher Belux het grootste volume gebruikte machines uit de markt en voerde deze af via duurzame ECMR-verwerking. Op de ISSA/INTERCLEAN 2016 in Amsterdam nam Kees Wagtmans, managing director van Kärcher Belux, de award in ontvangst.

ECMR staat voor European Cleaning Machines Recycling. Het bedrijf, dat van start ging in 2012, hecht grote waarde aan innovatie en duurzaamheid. Ook in de schoonmaakbranche hebben producenten, distributeurs en eindgebruikers een grote verantwoordelijkheid op vlak van het afvalprobleem. ECMR wil samen met de verschillende actoren in de branche werken aan de oplossing. Het uitschrijven van de ECMR Award is een initiatief dat hiertoe bijdraagt.

In de categorie Best Manufacturer ging de award naar Kärcher Belux. Het was André Vonk, medeoprichter van ECMR, die de prijs aan Kees Wagtmans overhandigde. Wagtmans: “Bij Kärcher zijn we bijzonder begaan met het milieu. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen liggen bij ons in de bovenste schuif. Namens Kärcher Belux ben ik dan ook erg blij met deze erkenning.”

Op de foto de uitreiking van de ECMR Award 2015 met Kees Wagtmans, managing director Kärcher Belux (links), André Vonk, ECMR (midden), en Hartmut Jenner, CEO van Kärcher Worldwide (rechts)

 

Deel dit artikel

Ook interessant: