4 maart 2015

Dunea verlengt contract met schoonmaakbedrijf CSU

Dunea heeft per 1 maart het contract voor het algemeen schoonmaakonderhoud met CSU verlengd. Het contract heeft een looptijd van vier jaar met twee maal een optiejaar.

Dunea produceert en levert aan circa 1,3 miljoen klanten lekker en betrouwbaar drinkwater in het westelijk deel van Zuid-Holland. De keuze van Dunea werd, naast de juiste prijs-kwaliteitverhouding, in belangrijke mate bepaald door CSU’s koploperspositie op het gebied van goed werkgeverschap en het specialisme in hospitality.

Joest Kessen, districtsmanager CSU: “Dunea was in oktober 2011 onze eerste ondertekenaar van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. We hebben de afgelopen jaren ons partnership uitgebouwd. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we bij deze mooie opdrachtgever de komende zes jaar onze relatie nog verder mogen uitbouwen. Een nieuw contract in een nieuw jasje. Het zet ons allemaal op scherp, wij hebben er zin in!”

Op de foto v.l.n.r.: Klaske Muileboom, facilitair werkbestuurder Dunea, Yuri Lansbergen, manager commerciële zaken CSU, Joris Nicolaas, inkoper Dunea, Joest Kessen, districtsmanager CSU, Serge de Brouwer, businessunit directeur CSU, en  Jessica van Iterson, facilitair werkbestuurder Dunea.

Deel dit artikel

Ook interessant: