17 maart 2015

DROS neemt schoonmaakdienst over van Felua-groep

DROS Schoonmaakdiensten heeft de schoonmaakdienst van Felua-groep overgenomen, met 17 medewerkers. Dit betekent dat DROS de panden van Felua-groep gaat schoonmaken. Tot die tijd maakten medewerkers van Felua-groep, allen met een afstand tot de arbeidsmarkt, de panden van Felua-groep schoon. Dat blijven ze doen, maar nu onder de vlag van DROS Facility Groep.Dros - Felua Groep taart

DROS Schoonmaakdiensten werkt al jaren samen met Felua-groep. Directeur Ronald Dros: “Bij ons werkten al mensen van Felua-groep. Daar komen deze 17 bij. Wij nemen al jaren social return serieus. Daarom werken we al sinds 2009 samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Inmiddels kunnen we zeggen dat je echt op deze medewerkers kunt vertrouwen. Zij leveren een positieve bijdrage aan ons bedrijf en wij tonen ons maatschappelijke gezicht.”

Felua-groep is blij met de overname. Directeur Gerrie van Sunder: “Dit past in ons streven om zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen bij een reguliere werkgever. De medewerkers hebben inmiddels hun blauwe Felua-trui vervangen door een grijs-met-groene DROS-trui. Daar zijn ze trots op.”

Inmiddels worden nieuwe mensen opgeleid voor het schoonmaakvak. Zij kunnen individueel of als groep worden gedetacheerd bij andere bedrijven in de regio.

Deel dit artikel

Ook interessant: