Droomparken en Asito sluiten vernieuwend schoonmaakcontract

Droomparken en Asito hebben op 6 april een vernieuwde overeenkomst getekend. De samenwerking tussen Asito en Droomparken dateert al uit 2010. Droomparken is de afgelopen tijd bezig geweest met een nieuwe koers om gasten nog centraler te stellen. In 2017 is daarom onder andere een onderzoek gedaan naar de schoonmaak. Op Droompark Beekbergen is gekeken of onderdelen uit de grote schoonmaak ook kunnen worden meegenomen tijdens de wisselschoonmaak of periodiek gedurende het gehele jaar. De resultaten waren zeer positief, daarom is deze verandering nu op alle Droomparken doorgevoerd.

Voor Asito betekent dit dat een aantal werkzaamheden vaker worden gedaan en dat er een aantal werkzaamheden zijn toegevoegd aan de wisselschoonmaak, naast het standaard opmaken van de bedden. Ook tijdens de periodieke schoonmaak worden meer werkzaamheden uitgevoerd. Om deze verandering goed te faciliteren, rijden sinds kort Asito’s schoonmaakkrachten in E-cars op de parken rond en is er nog meer aandacht voor opleiding en de borging van de kwaliteit

Goed doel
Ook nieuw aan het contract is een jaarlijkse gezamenlijke bijdrage aan een goed doel. De parken hebben hiertoe een onderlinge competitie opgesteld met als doel de hoogste score te behalen op de schoonmaak. Hiermee is elke maand geld te winnen, waarvan een deel naar een goed doel zal gaan. Aan het einde van het jaar komt dit neer op een bedrag van € 1200. Een mooie motivatie om hoge scores te behalen. Het gekozen goede doel zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Het nieuwe contract loopt voor onbepaalde tijd.

Over Asito
Asito is een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke vakkrachten verspreid over vijftig vestigingen succesvol aan een schone en veilige werk- en leefomgeving. Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en relaties voorop om zo samen tot de meest sociale en duurzame resultaten te komen.

Over Droomparken
Droomparken ontwikkelt al bijna twintig jaar recreatieparken op aantrekkelijke parken in Nederland. De twaalf locaties zijn gelegen in prachtige gebieden – een voorwaarde voor een Droompark – op de Veluwe, in Noord-Holland, aan het Veluwemeer, in Limburg of aan de Zeeuwse kust. Naast een hoog serviceniveau op het park zelf, zijn ze het ideale uitgangspunt voor wie van de natuur wil genieten en/of van een stukje cultuur en historie wil proeven in de nabije omgeving. Droomparken geeft ruimte om te ontdekken.

 

Foto: Asito-Droomparken-e1523209760317-300×206.jpg