18 januari 2016

Drieluiksamenwerking tussen CBRE, Infinity en Blinck Schoon

Er is al enige tijd een samenwerking tussen schoonmaakbedrijf Blinck en vastgoedbedrijf CBRE. Onder meer in het Hirschgebouw op het Leidseplein, ook onder beheer bij CBRE, is Blinck verantwoordelijk voor de schoonmaak en de glasbewassing. De prettige samenwerking en goede service en kwaliteit van Blinck hebben er mede voor gezorgd, dat vanaf 11 januari Blinck ook de opdracht heeft gekregen voor de glasbewassing, buiten en binnen, van het gebouw Infinity aan de A10 in Amsterdam.

Blinck is hier extra blij mee, omdat het een bijzonder gebouw is met een unieke uitstraling. De meeste mensen kennen het als het voormalig ING-kantoor als ‘de Schoen’. Inmiddels is het gebouw intern verbouwd en in gebruik als kantoorverzamelgebouw met het advocaten & notarissenkantoor Lexence als een van de grootste huurders.

De grote hoeveelheid glas maakt het mede bijzonder en tegelijkertijd een grote uitdaging die Blinck wel aandurft. Infinity gaat een glashelder jaar tegemoet met de glazenwassers van Blinck aan de gevel!

Deel dit artikel

Ook interessant: