Dolmans Specialistische Reiniging scoort 3 nieuwe opdrachtgevers

Dolmans Specialistische ReinigingDolmans Specialistische Reiniging is 2017 flitsend begonnen met drie nieuwe opdrachtgevers specifiek in de Openbare Ruimte. Gespecialiseerde periodieke schoonmaakwerkzaamheden zijn een ‘verstoring’ van het reguliere schoonmaakproces en verdienen volgens Dolmans Groep een aparte focus. Deze is er. En met succes!

Peter van den Brink, salesmanager van Dolmans, licht dit succes toe: ”Steeds meer corporaties zien de toegevoegde waarde van Dolmans Specialistische Reiniging. Wij bieden niet alleen een uniek pakket aan dienstverlening op het gebied van schoonmaak in Openbare Ruimtes, maar wij zijn ook gespecialiseerd op het gebied van calamiteiten, uitzettingen, mutaties (zowel klein als groot onderhoud), lekdetectie en asbestsanering. Door onze projectmatige organisatie zijn wij in staat om opdrachtgevers van A tot Z te ontzorgen.”

Woonwenz
Woningcorporatie Woonwenz heeft hun schoonmaakportefeuille aanbesteed via Starconsult. Zij is de grootste woningcorporatie in de regio Venlo en heeft circa 8500 woningen en 1800 andere vastgoedobjecten in eigendom en beheer. Dolmans is 1 februari gestart met het schoonmaakonderhoud in twee percelen en voor een deel ook in samenwerking met de WAA Groep.

Leystromen
Ook Leystromen kiest voor het goede gevoel van Dolmans. Zij beheert ongeveer 9500 woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk. Dolmans heeft het perceel Gilze-Rijen gegund gekregen. Inmiddels is de implementatie gestart om op 1 april met de werkzaamheden te kunnen beginnen.

Communicatie
Via een aanbesteding, begeleid door Van Kruistem Advies, kreeg Dolmans eind 2016 de gunning voor het schoonmaakonderhoud van 260 portieken bij Woonbedrijf ieder1 in Deventer. De communicatie met bewoners was het belangrijkste criteria van Woonbedrijf ieder1. Bijvoorbeeld hoe goed zijn de schoonmakers bereikbaar en waar kunnen bewoners terecht met klachten. De firma Dolmans sprong eruit. De specialistische aanpak van Dolmans zorgt voor partnership tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Openbare Ruimte
Laetitia Simonis, directeur van Dolmans Specialistische Reiniging: “We zijn blij met deze nieuwe klanten in onze orderportefeuille van corporaties. Ik heb het geluk om samen te werken met een gemotiveerd sales- en professioneel operationeel team, dat bereid is om net dat stapje extra te zetten en onze klanten blij te verrassen. Want Openbare Ruimte is geen reguliere schoonmaak maar een specialisme dat je ook zo moet behandelen. Daar begint het mee”.

Over Dolmans
Dolmans is begonnen in 1958 als schoonmaakbedrijf, inmiddels zo veel meer dan dat. Met een grote diversiteit aan diensten en zo’n 2.000 medewerkers vormen we een groep van specialisten die net een stapje extra zetten voor duizenden klanten als het gaat om schoonmaak, calamiteiten, asbest sanering, facility management en specialistische reiniging.

De Dolmans groep bestaat uit: Dolmans Schoonmaak Diensten, Dolmans Calamiteiten Diensten, Dolmans Specialistische Reiniging, Dolmans Facility Management en Dolmans Milieu Techniek. De Dolmans groep biedt een landelijke dekking met 22 vestigingen waarbij het hoofdkantoor gevestigd is in IJsselstein en waar nodig werkt ze samen.

 

Premium

Coronacrisis

Het coronavirus treft ons allemaal. Privé en/of zakelijk. Ook de cruciale beroepsgroep communicatie, media...